• 20:31

Preminuo komičar Bob Saget

Jan 17, 2022

Američki glumac i komičar Bob Saget, poznat po ulozi samohranog oca Denija Tanera u sitkomu „Puna kuća” i kao voditelj “Najsmešnijih kućnih video snimaka u Americi”, preminuo je u 66. godini.

Lekari hitne pomoći pronašli su glumca u nedelju popodne u sobi u hotelu Ric-Karlton u Orlandu. Saget je proglašen mrtvim na licu mesta, saopšteno je iz odeljenja šerifa okruga Orindž, uz navode da nisu pronađeni tragovi droge.

– Sa tugom potvrđujemo da je naš voljeni Bob preminuo. Bio nam je sve, i želimo da znate koliko je voleo svoje obožavaoce, nastupajući uživo i zbližavajući ljude iz svih profila, i to lako – smehom. Iako u ovom trenutku tražimo privatnost, pozivamo vas da nam se pridružite u sećanju na našeg Boba i smeh koji je doneo svetu – navodi se u saopštenju porodice Saget.

 

Saget je inače bio na Floridi u okviru turneje gde je nastupao u petak i subotu. Komičar se Oglasio i na Instagramu u subotu posle uspešnog nastupa.

– Vratio sam se u komediju kao nekada, kada sam imao 26 godina. Mislim da pronalazim svoj novi glas, i volim svaki trenutak – napisao je Bob Saget u objavi.

Brojne kolege komičari, glumci i prijatelji opraštaju se od Sageta na društvenim mrežama.

Osim šou programa Najsmešniji kućni video u SAD i uloge u Punoj kući, Saget je bio i narator u seriji Kako sam upoznao vašu majku.

Za album iz 2014, That’s What I’m Talkin’ About, bio je nominovan za nagradu Gremi.

Izvor: https://www.vesti-online.com/