• 05:17

Novak na Kalemegdanu!

Jan 19, 2022

Novak Đoković se vratio se u ponedeljak u Beograd posle deportacije iz Australije uslikan je na Kalemegdanu, gde je na Bogojavljenje bio na liturgiji u Crkvi Ružica.

Novak po dolasku na beogradski aerodrom Nikola Tesla okupljenima nije želeo da da bilo kakvu izjavu, a sada su brojni posetioci liturgije u crkvi na Kalemegdanu želeli da se fotografišu sa njim, na šta je on pristao.

FOTO: PRINTSKRIN REDDIT / SCREENSHOT

– Ljudi koji su bili na liturgiji, ostali su zatečeni činjenicom da je najbolji sportista sveta među njima. Nole je stajao skromno i slušao liturgiju, posle čega su mu neki od vernika prilazili da se fotografišu – istakao je izvor Informera.

Očigledno da je Novak posle neverovatnog stresa koji je proživeo i agonije koja je trajala 11 dana u Australiji, posle čega je deportovan, rešio da potraži mir u crkvi.

Podsetimo, iz Francuske su nedavno stigle loše vesti da nevakcinisani sportisti neće moći da zauzmu svoje mesto na sportskim manifestacijama u toj zemlji, što znači da je Đokoviću ozbiljno ugroženo učešće na drugom Grend slemu u sezoni – Rolan Garosu.