• 23:34

Italijani objavili gde Dušan Vlahović nastavlja karijeru

Jan 24, 2022

Da li više ima smisla pisati o Dušanu Vlahoviću i njegovoj narednoj destinaciji? Ne samo srpski, nego i italijanski mediji, kao i oni sa Ostrva, skoro da nema dana da ne objave nešto vezano za srpskog fudbalera.

Foto: EPA-EFE

Dušan Vlahović ostaje u Fiorentini, Srbin u dresu Juventusa, Mančester siti i Arsenal žele napadača “viole” i tako iz dana u dan. A šta je i gde je istina?

Direktor Fiorentine DŽo Barone juče je rekao da klub nije dobio nijednu ponudu za fudbalera Dušana Vlahovića, od koga je tražio da bude jasan povodom situacije o mogućem transferu i razgovora sa Juventusom i Arsenalom.

– Svakoga dana pričamo o tome i kao što smo nedavno rekli, Fiorentina nije dobila nijednu ponudu. Bili smo vrlo jasni, otvoreni smo za sve, ali želimo jasnoću – rekao je Barone za Skaj Italija.

Mediji su preneli da je Arsenal spreman da ponudi 70 miliona evra za Vlahovića, a da Juventus priprema ponudu od 35 miliona evra i igrača Dejana Kuluševskog. To je sve bilo tokom jučerašnjeg dana.

A “Gazeta delo Sport”, najpoznatiji sportski medij sa Apenina, u današnjem broju donosi ekskluzivnu vest “Dušan Vlahović, centarfor Fiorentine i reprezentacije Srbije, od naredne sezone nosiće dres Juventusa”.

Torinski tim će na ime obeštećenja za Srbina izdvojiti oko 60 miliona evra.

Podsećanja radi, Vlahović je odavno odlučio da napusti Firencu i ni pod kojim uslovima nije hteo da produži ugovor, koji ističe 2023. godine. Zbog toga su u „violi“ odlučili da ga prodaju kako bi dobili obeštećenje.

Bilo je govora da su za Dušana zainteresovani Mančester siti, Arsenal, ali izgleda da je Vlahović odlučio da ostane na Apeninima i zaigra za Juventus, klub za koji je navodno maštao da zaigra još od dečačkih dana, piše u pomenutom tekstu.

Izvor: Novosti