• 19:04

NAJBOLJI SPORTISTI SA INVALIDITETOM BEOGRADA POD SVODOVIMA STAROG DVORA

Jan 25, 2022

Već po tradiciji se na početku nove godine  podsetimo svega što smo u staroj godini  činili, istaknemo sve pozitivno i najzaslužnije za uspehe koji su postignuti i zahvalimo onima koji su nam taj period učinili da se osećamo ispunjeni radošću i ponosom.

Tako će i ove godine, u utorak 25. januara, sa početkom od 13,00 sati,  u svečanoj sali Skupštine Grada, u zdanju Starog dvora, kako i priliči biti proglašeni najbolji sportiti sa invaliditetom Beograda za 2021.g. i zaslužena će priznanja biti uručena najuspešnijima – sportistkinji i sportisti, kolektivu i mladom sportisti, kao i njihovi treneri,  ali istaknuti i svi ostali vredni rezultati koji su bili od značaja za naš Grad i Srbiju.

Takođe, imajući u vidu da ostvareni rezultati ne bi mogli biti postignuti bez odgovarajuće podrške i pomoći, priznanja će ovom prilikom biti uručena i kolektivima i pojedincima koji su dali poseban doprinos na tom planu.

Organizator ove po mnogo čemu jedinstvene svečanosti je Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda a obzirom  na karakter iste očekuje se prisustvo sportista i sportskih radnika, predstavnika sportskih udruženja i klubova, obrazovnih i naučnih ustanova kao i ustanova dečje socijalne i zdravstvene zaštite i svakako institucija i organa Grada i Republike, svih čija je delatnost utkana u ne male i svakako značajne rezultate koji nisu samo sportski već odraz brige cele zajednice.

Izvor: savremenisport.com