• 15:37

Retrogradna Venera se danas ZAVRŠAVA i njen kraj donosi VELIKE PROMENE U DVE ŽIVOTNE OBLASTI: Evo šta nas čeka u narednim nedeljama!

Jan 26, 2022

Foto: Shutterstock

 

Januar je skoro gotov, a sa njim i astrološki period koji je obeležio ulazak u 2022. godinu – retrogradna Venera. Poslednjih mesec i po dana ovaj moćan i pomalo remeteći period nas je primorao da se suočimo sa neredom koji je ostao u 2021. A sada, 29. januara, retrogradni ples “planete ljubavi” će se zvanično završiti omogućavajući nam da se suočimo sa teškim istinama, ali i iskoristimo ih kao odskočnu dasku za korak napred.

Retrogradna Venera nam je omogućila da dobro i duboko zagledamo u svoj život i otkrijemo šta zaista želimo na svom ljubavnom, ali i finasijskom planu. Ako ste doživeli kraj veze (romantične ili platonske) ili imate želju da obnovite svoj budžet, onda je retrogradni period učinio svoje. Sada je vreme da preduzmemo akciju na ostvarenju želja i ciljeva koje smo otkrili.

 

Ovaj tranzit nam je skrenuo pažnju na “dinamiku odnosa koja više nije u skladu sa onim što mi postajemo”, kaže Narajana Montufar, viši astrolog za “Astrologi.com” i autor knjige “Mesečevi znaci: Oslobodite svoju lunarnu moć”.

Ovo je uglavnom zbog veze koju je Pluton, planeta moći i transformacije, ostvarivala sa Venerom dve nedelje tokom svog retrogradnog kretanja.

“Otkrivajući osećanja ljubomore i kontrole, ova retrogradna Venera nam je pomogla da vidimo šta treba da promenimo kako bi naše interakcije bile autentičnije i iskrenije”, kaže Montufar.