• 06:56

Sve boje Galaxy S22 serije

Jan 26, 2022

Samsungova Galaxy S22 serija se ubrzano približava, a zvanična objava je potvrđena za 9. februar. Većina detalja o Galaxy S22 i S22 Plus već se pojavljivala u više navrata, ali sada imamo konačne slike za eventualno svaku varijaciju boje.

Evan Blass, takođe poznat kao @evleaks na Tviteru, podelio je ono što se čini da su press renderi za Galaxy S22 i S22 Plus. Već smo nekoliko puta videli osnovne Galaxy S22 i Galaxy S22 Ultra, ali pojavljivanja skupljeg Galaxy S22 Plus su bila ređa. Ovo je jedno od prvih detaljnih informacija od relevantnog izvora za srednju opciju linije.

 

s221.jpg

s222.jpg

Nove fotografije Galaxy S22 se poklapaju sa onim što smo videli u prethodnim informacijama, a postoje četiri boje: crna, ružičasta, tamnozelena i bela. Poređenja radi, osnovni Galaxy S21 je bio dostupan u „Phantom Pink“, „Phantom Gray“, „Phantom White“ i „Phantom Violet“. Ovo bi označilo povratak crne opcije na najjeftiniji Galaxy S telefon, a nova zelena boja izgleda odlično.

 

s22plus1.jpg

s22plus2.jpg

U međuvremenu, Galaxy S22 Plus izgleda… skoro identično. Čini se da ga Samsung čak prodaje u istim bojama kao i osnovni S22. Prošlogodišnji Galaxy S21 Plus bio je dostupan u mnogo boja, uključujući „Phantom Gold“, „Phantom Red“, „Phantom Violet“, „Phantom Black“ i „Phantom Silver“. Neke od boja prošle godine bile su prilično smele i razigrane, slično nekim OnePlus telefonima, ali izgleda da je dizajn S22 sada sa nešto solidnijim bojama.

 

s22ultra1.jpg

s22ultra2.jpg

Konačno dolazimo do Galaxy S22 Ultra, za koji se očekuje da zameni Galaxy Note liniju. Boje su uglavnom iste kao kod osnovnih S22 i S22 Plus, sa izuzetkom roze boje koja je zamenjena tamnijom nijansom. Galaxy S21 Ultra od prošle godine prodavan je u „fantomsko crnoj“, „fantomsko srebrnoj“, „fantomsko navy“, „fantom titanijum“ i „fantom smeđoj boji“, javlja XDA-Developers.

Izvor: Bencmark