• 16:27

Telenor menja ime u Yettel

Jan 27, 2022

Kompanija Telenor Srbija danas je najavila da će od marta nastaviti da posluje pod imenom Yettel.

Foto:Telenor Srbija

Promena imena biće se u tri zemlje u kojima PPF grupa koristi brend Telenor – u Srbiji, Madjarskoj i Bugarskoj. “Naša poslovna strategija zasniva se na tri cilja: da pružimo najbolje korisničko iskustvo i najmoderniju mrežu, uz visok novo efikasnosti i profitabilnosti. Za ostvarenje tih ciljeva, neophodan nam je jak brend”, rekao je izvršni direktor TMT CEE (Tehnologija, Mediji, Telekomunikacije za CEE region) PPF Telekom grupe Marek Slačik.

Dodao je da za tu poslovnu grupaciju počinje novo poglavlje u Srbiji, Madjarskoj i Bugarskoj.

“Imamo čvrstu i jaku osnovu koju smo stvorili pod Telenor brendom na kojoj ćemo dalje da gradimo odnos sa korisnicima, i stvaramo dodatnu vrednost pod novim, Yettel brendom”, dodao je Slačik.

Yettel je, kako je istaknuto u saopštenju, moderan brend, dizajniran na osnovu istraživanja potreba i trendova na tržištu. Kreiran je sa ciljem da doprinese kvalitetu života korisnika, uz razumevanje sve veće uloge koju tehnologije igraju u svakodnevnom životu ljudi.

“Yettel je novo ime, nova reč. Tokom 2022. godine lansiraćemo nove proizvode i usluge, dok nam strateški fokus ostaje nepromenjen: želimo da dalje razvijamo poslovanje i srpsko tržište, doprinosimo privredi i zajednici i ponudimo kvalitetne usluge kroz najsavremeniju mrežu i infrastrukturu”, rekao je generalni direktor kompanije u Srbiji Majk Mišel.

Period promene naziva Telenora počinje danas, završiće se do kraja marta i ne zahteva nikakvu aktivnost korisnika.

Izvor:www.beta.rs