• 07:09

SAZNAJTE KAKVA ENERGIJA VAS OČEKUJE U FEBRUARU 2022: Dolazi nešto novo i nepoznato, ali bolje od svega što ste očekivali

Jan 28, 2022

Energetska prognoza za februar 2022. godine – evo kakve promene vas očekuju i na koja pitanja treba odgovoriti!

Foto:SHUTTERSTOCK

Februar je jedan miran mesec, opušteniji od januara – period kada sumiramo i donosimo ispravne odluke. Od nas februarska energija zahteva smirenost, podstiče nas da sve mutno, nejasno i nedorečeno odbacimo, a prihvatimo samo ono što je jasno i razumljivo. Mnoge stvari u ovom periodu sagledaćemo na sasvim drugačiji način.
Sada mogu doći na naplatu situacije iz novembra 2021. godine. Razmislite kakve okolnosti su se tada događali, kakve lekcije ste tada učili, šta sada možete primeniti. Sve iz tog perioda sada iščezava, transformiše se i čini da postanete bolji. Sve što odlazi i završava je za pročišćenje i poboljšanje.

Neke stvari koje se dogode u februaru mogu odrediti vaš dalji životni put. Zato je važno da se oslobodite svega što vam smeta, ono što vas sprečava i blokira. U martu ćemo razmišljati šta želimo da razvijamo i širimo, a u februaru pravimo prve korake. Život se veoma menja i umesto starog i poznatog dolazi nešto novo, nepoznato, ali mnogo bolje od starog.

Kako prema energetskoj prognozi u februaru pronaći radost i lakoću? Veoma je važno odlučiti se, donositi odluke o sebi i svom životu. Odlučite koje senzacije najviše volite da doživite, šta vas zanima, šta vas inspiriše i ispunjava. Fokusirajte se na željene senzacije. Usredsredite se na sebe sa pažnjom i brigom.

U februaru bi trebalo da se oslobodite svakog negativnog naboja energije. Uklonite napetost iz tela i uma, opustite se i ispunite um i telo snagom i inspiracijom. Dajte sebi više vremena, nežnosti i ljubavi.

Ljubav prema sebi je ono što će vas podstaći na napredovanje, zalečenje svih oblasti života i svest o putu kojim želimo da krenemo.
Stvorite jedinstvenu prirodu vaše individualne stvarnosti. Pomirite se sa svojom prirodom, sa svojom posebnošću, svojim karakteristikama, sa svim onim što vas čini autentičnim.

U februaru sebi postavite sledeća pitanja:

– Koliko mogu sebi dozvoliti da budem svoj, čak i ako se to drugima ne dopada?
– Šta ako je sve što smatram manama u sebi zapravo moja snaga i vrednost?

Ova pitanja će vam pomoći da otkrijete sebe, postanete iskreni i celoviti, ali i živite u stanju lakoće i radosti u budućnosti.

Izvor:www.sensa.mondo.rs