• 17:31

Vesić pokrenuo SićveTV na društvenim mrežama

Feb 21, 2022

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić u poseti je operativnom centru Beokom servisa, gde odgovara na prijave građana. Dok sa direktorima javnih preduzeća rešava probleme sugrađana, Vesić sve prenosi uživo na društvenim mrežama, na tzv. SićveTV-u.

Foto:YouTube/Goran Vesic/Screensho

Vesić je jedan od najaktivnijih političara na društvenim mrežama. Prvi je otvorio nalog na TikToku, gde ima veliki broj pratilaca.

Zamenik gradonačelnika Beograda aktivan je i na Instagramu i Fejsbuku, a odnedavno i na Tviteru i Jutjubu. Svoje naloge na društvenim mrežama sada koristi i kako bi uživo prenosio svoje aktivnosti, pod oznakom SićveTV.

Politički analitičari su prethodno za N1 ocenili  da su motivi za Vesićevu promenu imidža i aktivnosti na društvenim mežama, lažali u unutrašnjoj borbi koja se u Srpskoj naprednoj stranci vodila za mesto budućeg kandidata za gradonačelnika Beograda.

Vesić je u međuvremenu ostao bez kandidature za prvog čoveka grada, jer će se za “fotelju” gradonačelnika Beograda ispred SNS-a boriti predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić.

Aktuelni zamenik gradonačelnika nalazi se, međutim, na listi SNS-a i za gradske i za parlamentarne izbore,a imenovan je i za zamenika šefa izbornog štaba naprednjaka.

Izvor:www.rs.n1info.com