• 07:36

Od danas promotivna cena za putnički saobraćaj na brzoj pruzi Beograd-Novi Sad

Mar 20, 2022

Redovan putnički železnički saobraćaj na brzoj pruzi Beograd – Novi Sad počinje danas, najavio je Nenad Stanisavljević iz “Infrastruktura Železnice Srbije” i naveo da će na toj pruzi svakodnevno biti po 16 polazaka iz Beograda i iz Novog Sada, od kojih po sedam direktnih, bez zaustavljanja u usputnim stanicama

Foto:Tanjug

“Od nedelje, 20. marta, svakodnevno će između Beograda i Novog Sada novi voz velikih brzina “Soko” saobraćati ukupno 32 puta, odnosno biće po 16 polazaka iz Beograda za Novi Sad i iz Novog Sada za Beograd”, rekao je Stanisavljević za Tanjug.

Od toga će, naveo je, “Soko” po sedam puta svakoga dana iz Beograda i iz Novog Sada saobraćati direktno, bez zaustavljanja u usputnim stanicama i stizati između ta dva grada po redu vožnje za 36 minuta.

Red vožnje vozova za prevoz putnika na brzoj pruzi Beograd-Novi Sad

Preduzeće “Srbija Voz” saopštilo je da će od danas, na relaciji Beograd Centar – Novi Sad -Beograd Centar saobraćati Inter City i Regio vozovi i objavilo red vožnje vozova za prevoz putnika na toj pruzi.

Kako se navodi, Inter City brzi voz “Soko” iz stanice Beograd Centar za Novi Sad polaziće u 5.55, 7.34, 10.05, 14.05, 16.30, 18.03 i 20.05 časova.

 

Otvoren servis prijava primedbi za prugu Beograd-Novi Sad

 

“Infrastruktura železnice Srbije“ otvorila je danas novi servis za građane za primedbe i prijavu problema na brzoj pruzi Beograd – Novi Sad.

Kako je saopšteno, cilj servisa je da se održi i očuva najviši kvalitet usluga, uređenost i izgled železničkih objekata, stanje železničke infrastrukture i udobnost i komfor putovanja vozovima brzinom od 200 kilometara na sat.

Izvor:www.tanjug.rs