• 11:53

Nastavlja se Super liga, Partizan dočekuje TSC, Zvezda igra u Nišu

Apr 1, 2022

Utakmicama 29. kola, posle dvonedeljne pauze zbog obaveza reprezentacija, nastavlja se takmičenje u fudbalskoj ligi Srbije, Partizan će dočekati TSC, a Crvena zvezda će igrati u Nišu protiv Radničkog.

Foto:Beta

Prve utakmice 29. kola igraju se danas Novi Pazar od 16.15 dočekuje Napredak, a Kolubara od 18.30 u Lazarevcu igra protiv Mladosti.

Partizan i Zvezda imaju po 75 bodova na čelu tabele i nastavljaju borbu za prvo mesto pred plej-of. Obe ekipe imaju po 24 pobede, tri remija i jedan poraz. Crno-beli u subotu od 14 časova dočekuju TSC, koji zauzima peto mesto na tabeli.

Zvezda u subotu od 16.15 igra na Čairu protiv četvrtoplasiranog Radničkog, koji takodje želi dobar rezultat kako bi se zadržao u vrhu tabele.

Vojvodina u subotu od 14 časova igra u Kragujevcu protiv Radničkog i želi da prekine niz poraza posle kojih je pokvarila plasman. Vojvodina ima 12 poraza i 36 bodova na sedmom mestu na tabeli. Ekipa iz Kragujevca, koja se bori za opstanak, vezala je dva remija i ima 27 bodova na 14. mestu.

U subotu od 18.30 Metalac dočekuje Spartak i pokušaće da prekine niz od četiri utakmice bez pobede. Metalac je pretposlednji sa 24 boda, a Spartak ima sedam bodova više na 12. mestu.

U nedelju se neće igrati utakmice, a poslednja dva meča 29. kola na programu su u ponedeljak, Voždovac će od 16.15 u Beogradu dočekati Radnik iz Surdulice, a trećeplasirani Čukarički će od 18.30 u Novom Sadu igrati protiv Proletera.

Izvor:www.beta.rs